Interviews

Campagne “Sterke sociale basis voor non-discriminatie en inclusie“

Vrijdag 1 juli 2022 gaat de campagne “Sterke sociale basis voor non-discriminatie en inclusie“ van start. Deze campagne bestaat uit een serie interviews waarin prominente Leidse sleutelfiguren aan het woord zijn over hun inzet voor een veilig, open en inclusief Leiden. Hoe ervaren zij hun stad en hoe gebruiken zij hun eigen verhaal om anderen te inspireren? Wat gaat er goed en wat kan er beter? Wat zijn hun wensen voor onze gezamenlijke toekomst? Door deze sleutelfiguren hun verhaal te laten doen wil Stichting iDb Leidenaren motiveren bij te dragen aan een stad waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Recent

Interview
1 min
Het verhaal van Wethouder Jermoumi

Het verhaal van Wethouder Jermoumi

In het vijfde deel van de Leidse campagne vertelt Wethouder Jermoumi over zijn ervaringen met discriminatie en hoe hij zich samen met de gemeente inzet voor een inclusief Leiden.

Samenwerken met Stichting iDb

Iedereen kan bij Stichting iDb terecht voor steun en advies bij alle vormen van discriminatie en ongelijke behandeling. Ook informeert en adviseert iDb over de aard en omvang van discriminatie alsook over interventies die nodig zijn om gesignaleerde problemen aan te pakken en op te lossen.

GEDISCRIMINEERD? OF GETUIGE VAN DISCRIMINATIE?
Melden helpt! Samen kunnen we het verschil maken!

Onze partners maken ons werk mogelijk