Nederlandse taal oefenen met een taalbuddy (op afspraak) | BuZz

Datum 05 June 2023
Tijd 01:00 - 01:00
Locatie Wijkplaats Mors
Toegankelijkheid Iedereen
Toegang Op afspraak
Georganiseerd door

Wij bevinden ons allemaal onder dezelfde maan en hemel! Het enige wat wij nodig hebben is liefde! Wil jij een heerlijk en vers gerecht van onze sociale catering & wereldkeuken? Ben je alleen en zoek je gezelligheid? Wil jij andere culturen, smaken en de speciale internationale iftar-maaltijd voor tijdens de Ramadan proeven?

Onze vrijwilligers, vastend of niet, gaan samen met veel liefde drie heerlijke gratis gerechten voorbereiden voor de iftar van de Ramadan, vergezeld met drankjes, gezellige gitaarmuziek en leuke liedjes van onze vrienden Bas & Stefaan. Het is volledig gratis en iedereen is van harte welkom.

 

Wat?
Taal, spreken, oefenen met een Taalbuddy. Omschrijving: je oefent met de Nederlandse taal met een taalbuddy. Dit kan door te oefenen met je eigen lesboek, of met de website oefenen.nl, of door te herhalen wat je in de taalklas geleerd hebt. Ook bedoeld voor mensen die de entree opleiding doen en wat hulp nodig hebben bij hun huiswerk.
 

Hoe laat?
Op afspraak. 3x Per week. Voor meer info belt u Naima.
T: 06 - 30 92 09 96
 

Waar?
Gemeente Leiden, Wijkplaats Mors.

 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Wij streven naar een gemeente waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Doe mee en zet je in voor een veilige en inclusieve stad waarin discriminatie en uitsluiting geen kans krijgt.

Op de hoogte blijven